dagelijkse brei

En dan nu toch maar een blog. Gisteren nog weer over gelezen, in het boekje Schrijfwijzer voor het web van Merel Roze en Chr├ętien Breukers, dat dat wel nodig is wil je een beetje aan de weg timmeren. Of schrijfwerk verrichten voor derden. Ja ja dacht ik, het zal wel.

De schroom om over mezelf te schrijven is nog steeds niet overwonnen. En wat vind ik het leuk om over anderen te lezen. En om over anderen te schrijven ook. Maar ik blijf veilig anoniem…

Meteen bij het overwegen om toch een blog bij te houden, steekt de vraag de kop op, wat vertel ik wel en wat niet. Betrek ik daar dan ook familie bij of profileer ik mezelf als een soort van Remi? Nou, daar ga ik nog eens goed over nadenken. De ‘voorzichtige’ kop is eraf! Jullie worden bedankt, Roze en Breukers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

To use RetinaPost you must register at http://www.RetinaPost.com/register