Wie is zij?

 

De 250 woorden hieronder zijn slechts een korte omschrijving over wie Els is en wat haar bezighoudt. Is na het lezen je interesse gewekt? Dan is een kop koffie gaan drinken en écht kennismaken een mogelijkheid. 

Zij biedt…

Vindingrijkheid, enthousiasme en optimisme. Kort gezegd is zij een tekstdichter die versjes en liedjes schrijft. Handig in het ‘woordenspel’ en voorzien van een ‘vlotte’ pen. 

Zij schrijft voortdurend, ogen open en oren gespitst. Meestal heeft zij een schriftje op zak en als alternatief haar notitie-app in haar iPhone. Zij schrijft omdat het fijn is, haar scherp houdt en om haar gedachten en ideeën vast te leggen. 

Studies: meerdere schrijfcursussen en twee modules op gebied van communicatie van de Open Universiteit. 

Vroeger…

Schreef zij voor het NHD. Columns, sfeerverhalen, recensies en interviews met schrijvers of kunstenaars. 

In die periode ondersteunde zij ook klanten met teksten voor websites en folders, daarnaast vond men haar voor redigeerwerk. 

In haar vrije tijd zong zij bij verschillende koren. Omdat zij niet meteen haar draai vond in de samenstelling van een koor of in het repertoire, richtte zij zelf haar ‘ideale’ koor op.  Daarnaast zong zij met heel veel plezier  in een gelegenheidsband van hechte vrienden.

Zij heeft muziekavonden georganiseerd en een bijdrage geleverd bij het organiseren en ondersteunen van een concert voor het KWF.

Jaren schreef zij contrafacten voor ‘n ieder die maar een lied nodig had. 

Zij droomt… 

Van nieuwe composities waarvan zij de tekst voor haar rekening neemt.  Haar grote voorbeeld en idool daarbij is Annie M.G. Schmidt.