Flyers, folders en posters

Voor het vormgeven van flyers, folders en posters is grafische vormgever en illustrator Niels Visser de aangewezen persoon.

Niels:  Sinds 2010 ben ik volledig actief als professioneel, grafisch ontwerper en illustrator. Beide opleidingen zijn succesvol afgerond in 2006 en 2010. De nodige kennis heb ik opgedaan door als freelancer het beroepsveld te betreden. Ik onderscheid mijzelf als een illustrator die erg naar een grafisch ontwerper neigt te gaan en andersom. Ik heb ruime kennis van typografie en lettertypes. Daarnaast ben ik goed op de hoogte van de regels binnen de wereld van typografie. Inhoudelijk is mijn werk zeer direct en concreet.

Ik ben behoorlijk vaardig op de computer, heb een ruime kennis van diverse computerprogramma’s en internet toepassingen. Door mijn kennis van verschillende diciplines ben ik in staat om een totaal product te leveren.
Naast mijn creatieve bezigheden ben ik geïnteresseerd in: kunst, cultuur, natuur, techniek, muziek en watersporten. Mocht je nog vragen hebben kan je mij altijd bereiken via info[at]niels-visser.com.
Kamer van Koophandel:34344139,
BTW nr.: 818391030 B 01.